×

Інформація для випускників

Головне управління Національної поліції в Запорізькій області проводить відбір кандидатів на навчання за кошти державного бюджету на денній формі навчання за спеціальностями: «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Психологія», та спеціалізаціями: «Кримінальна поліція», «Стратегічні розслідування», «Досудове розслідування», «Превентивна діяльність», «Кібербезпека», «Психолог», «Оперативні підрозділи», Технікокриміналістичне забезпечення» у закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.

З моменту зарахування особи курсантом їй присвоюється звання «рядовий поліції», видається службове посвідчення з жетоном та формений одяг встановленого зразку. Весь період навчання зараховується до стажу служби у Національній поліції. По закінченню навчання присвоюється звання «лейтенант поліції» та гарантується надання місця роботи.

Етапи відбору:

1. Подання документів Для оформлення особової справи кандидата на навчання необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті: https://osvita.np.gov.ua та особисто (після завершення карантинних заходів) подати документи до підрозділу кадрового забезпечення територіального органу поліції за місцем реєстрації (проживання).

2. Медичне обстеження Відповідність стану здоров’я кандидатів вимогам до посади визначає військово-лікарська комісія (ВЛК) згідно наказу МВС України №285 від 03.04.2017.

Огляд ВЛК включає фізичне та психологічне обстеження та передбачає огляд лікарями-спеціалістами, проведення аналізів, електрокардіограми (ЕКГ), флюорограми та тестів.

Програми та тестів. 3. Перевірка рівня фізичної підготовленості Рівень фізичної підготовленості кандидатів до вступу на службу в Національну поліцію України визначається в порядку, встановленому наказом МВС від 09.02.2016 № 90 (зі змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29 лютого 2016 року за № 306/28436.

Рівень фізичної підготовленості має відповідати результату «задовільно» або вище за кожний з нормативів.

Перевірка рівня фізичної підготовленості проходить у вибраному для вступу навчальному закладі

Заклади вищої освіти системи МВС України, що здійснюють прийом абітурієнтів:

1. Національна академія внутрішніх справ адреса: 03035 м. Київ, пл. Солом’янська, 1;

2. Харківський національний університет внутрішніх справ адреса: 61000 м. Харків, пр-т Л. Ландау, 27 (колишній 50-річчя СРСР);

3. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ адреса: 49005, м. Дніпропетровськ, проспект Гагаріна, 26;

4. Львівський державний університет внутрішніх справ адреса: 79007, м. Львів, вул. Городоцька, 26;

5. Одеський державний університет внутрішніх справ адреса: 65014 м. Одеса, вул. Успенська, 1;

6. Донецький юридичний інститут МВС України адреса: 50106 Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Співдружності, 92а, факультет №2: 87528 м. Маріуполь, проспект Будівельників, 145;

7. Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка адреса: 93400 Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Донецька, буд. 1.

В меcенджері “Telegram” створено групу “Вступ на навчання до ЗВО МВС України (Запорізька область)”, в якій Ви зможете задавати питання, які Вас цікавлять та отримувати відповіді на них, отримувати додаткову інформацію.

Долучитись до групи:

1. Встановити месcенджер “Telegram”

2. Перейти за посиланням https://t.me/joinchat/OAF71hLjdIFoBsouvsNqdA

Залишити відповідь